måndag 26 november 2007

Hemma igen

Så var vi hemma igen. Utan bebis. Alla dessa värkar och sömnlösa timmar har bara resulterat i att jag öppnats knappa 2 cm :(

Jag är tydligen fortfarande i latensfasen. Smärtsam latensfas måste jag säga!
Så nu är det bara att vila och vänta in värre värkar :)

Bebisen mår bra i magen iaf och snart kanske den tittar ut!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Snart så kommer lilla bebben till er när h*n är redo.
Skönt att allt är bra iallafall.

Stor kram Synnöve.

Anonym sa...

Alla är vi nyfikna och även jag som mor/mormor. Mest känner jag för hur LInn, min dotter "lider" med sina smärtor och hoppas verklligen att lill* Plupp vill komma ut så snart som möjligt.
I väntas tider -
från oss till er 3!

Bamse bamse kram

Anonym sa...

Bra att ni alla mår bra, jag bara väntar och väntar på att en liten ska komma ut. Många kramar från e-tuna

Anonym sa...

Aj aj aj. Kan inte ens föreställa mig hur ont det måste göra. Men tänker på dig Limpan. Du är ju stark så det här fixar du galant! ;)Håller Jockes jobbarkompisarna uppdaterade iaf och alla hejjar på er! =) Vila nu, titta på film eller nått och håll ut!!! Sen hörs vi när ni är redo och orkar. Hör av er om det är nått, vi finns här och kommer på momangen om ni behöver hjälp. ;) Tills dess önskar jag er lycka till och hoppas ni har lugn och ro nu. Pussar och kramar från Lisa

Anonym sa...

Åh, vännen. Hoppas det snart är "avklarat", när det väl är över kommer smärtan vara som bortblåst. Tänker på er! KRAM Sara (L)

Anonym sa...

Det kommer att vara värt det när ni håller den lille i famnen. Lycka till! Linda H

Anonym sa...

Håll uuuut! :D

Anonym sa...

tiden går o vi all aundrar o funderar hur det går för er... Du är stark Linnstumpan du klarar detta, jag vet! Men förstår även att det är intesivt jobbigt, tröttsamt och all ork försvinner tills du ska kämpa för att få ut lillplupp. Hoppas du kan vila under tiden och i denna stund hoppas jag verkligen att ni snart är på väg igen och att ni får stanna!
Vi finns här! Kramis
Mor/far

Anonym sa...

Oj Oj tjejen!
Nu är det andra gången jag försöker uppdatera mig idag och nu har du inte skrivit ett inlägg på länge.. 2 cm, ja då ligger du nog på BB nu. Hoppas bara du får stanna och att det inte blir så långdragen förlossning som Kryckan och Sara fick. Tänker på er, och lycka till. Och än en gång, eran lilla bebis är verkligen efterlängtad av blivande mor-och farföräldrar!
Är spännande att följa allt via bloggen.
Många kramar Therese

hanna sa...

Ahhhh. Nu har det varit tyst här liiite för länge för att jag ska tro att du ligger hemma i soffan. WOHOO! Håller alla tummar jag har för er!

Unknown sa...

Nu är jag övertygad om att du är på förlossningen eller BB! Hoppas allt går/har gått bra!!!