lördag 17 november 2007

Förlossningssymptom?

Kroppen visar ett antal symptom som jag har svårt att tyda.. Dålig i magen, sammandragningar högt upp, spänd och "öm" mage, slemproppen gick (!!) och känner mig så trött så trött..

Någonting säger mig att kroppen inte är som vanligt igår och idag..det gör mig lite spänd och nervös... Kan det vara dags snart mån tro?

3 kommentarer:

Anonym sa...

...hm slemproppen... du bör nog kolla m BB nu, gumman...

Lycka Till!!!!!!!!!! Du fixar detta så bra gumman.
Love you
Puss mam

Unknown sa...

Se där! Jag tror absolut att du är på gång snart!

Men ta det bara lugnt. Vila, slappa och njut. Vänta på riktiga värkar innan du ringer BB (de kommer ändå bara vilja att du avvaktar). Om du får smärtsamma sammandragningar, testa att ta alvedon och lägg dig. Släpper det hela då är det inte på riktigt. Då är det bara förvärkar.

Men om det är förvärkar så försök att se det som något positivt! Jag hade grymma förvärkar innan Isak föddes (i typ 3 dygn) och jag var skitförbannad för att det aldrig kom i gång. Men när det väl var dags var han ute på 4 timmar! Förvärkar gör nytta!

LYCKA TILL!!

Anonym sa...

Lycka till lilla gumman. Det kommer att gå så bra när det är dags. Jag rycker till varje gång telefon ringer det kan ju vara du och Jocke som säger att vi blivit farfar o farmor. Vi väntar spänt på vad det ska bli.

Stoooor kram Svärmor o svärfar