söndag 20 januari 2008

Tjejfest

Idag är Isabel trött. Sover och sover.. Man blir trött av festligheter. Speciellt när man är vaken till 00.40. Och mammor blir oxå trötta, av vin, skratt och nattsudd. En lugn skön söndag idag. Tyvärr hann vi inte ut innan molnen kom, men fick en skön (lite kall..) prommis bort till Pampas och 4H gården. Isabel uppskattade hästarna och getterna jätte mycket :) Nu myser vi hemma efter en god och sen lunch, och det vankas kaffet med muffin till.

Igår var en dålig dag med ett bra slut. Isabel kinkade järnet, åt, sov, gnällde.. med irriterade föräldrar. Vädret sög och vi hann inte det vi skulle. Men sedan vi 6 snåret dök tjejerna upp. En flaska vin korkades upp och en härligt bubblande fyllde lägenheten. Isa
bel blev som tur var betydligt lugnare, efter att ha bajsat ett par tre gånger :). Sedan var det ju 3 andra tjejer som gärna turades om att vagga och mysa med trollungen. Vi njöt av en god middag.










Kvällen slutade med att Jessica och jag satt och bubblade över det sista glaset. Isabel gungades i sömn i bebysittern (first time) och hade precis slumrat in i sängen när pappa dök upp, trött och småberusad. Underbart att krypa ner i sängen! Tack tjejer för en suverän kväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själv för en trevlig kväll. Det var roligt att träffas och snacka "skit". Kramar Maria