torsdag 3 januari 2008

Oj oj oj

..ikväll när vi satt i soffan och Isabel låg och gnydde på fällen på soffan.. så vips, så rullade hon runt! Från mag-sida till rygg. Herregud! Hon fick säkert lite hjälp av att soffan lutade neråt mot kuddens kant, men ändå. Shit! Nu får vi passa oss, snart kan vi bara ha henne ensam på golvet.

Vilken tur att vi ska fixa babygym i helgen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Wow! Det var tidigt!!!
Ja nu får ni allt hålla koll på den lilla fröken... Ni ser det kanske blir som jag förutspått - Kryper på Jockes 31 årsdag :)
Kram från Momo

Anonym sa...

Vilken otålig tjej ni fått! Vill lära sig ALLT med engång! Jätteduktigt av henne.

Men man blir ju så överraskad, att de helt plötsligt kan. Tur att ni var bredvid.

hanna sa...

Haha, coolt! Frank låg stilla som en orörlig tjockis tills han var typ fyra månader, Isabel verkar vara en rörlig brutta! :D

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Hej på er alla tre!
Nu har jag läst bloggen och ler för mig själv. Det är ju så mysigt med det "lilla" livet. Vi kommer och hälsar på så småningom... Vårt lilla hjärta - 19 år den 20/1 - har vi inte sett sedan annandagen... Hon har verkligen börjat leva sitt eget liv. Kul, men konstigt.
Kramar från Ingvor

Unknown sa...

Vilken duktig tös!

Angående att göra egna bilder/leksaker så har jag gjort egna mobiler som jag fäst framför barnets babysitter genom att helt enkelt ställa sittern brevid någonting som mobilen kan hänga i! Annars är det bra att sätta egna saker i babygymmet, dels blir det mer personligt och kanske mer pedagogiskt men det kan även innebära förändring och förnyelse för barnet om man byter ut med jämna mellanrum. Ibland behöver det inte vara så märkvärdiga saker! Tänk på att små barn älskar att se på runda former så ballonger är alldeles utmärkta!