söndag 27 januari 2008

2 månader!

Idag är vår tjej 2 månader. Dagen har varit fullbokad. städa lgh och umgås med farmor och farfar. Prommenerat vid vattnet och fikat på R.O.O.M. Leka med Isabel, fick de oxå göra såklart. Ingen 2-månaderstårta dock..

Igår gjorde vi staden, Jocke, jag och Isabel. Shoppade 3 par skor för 200 pix. Hittade även en klänning för 30 årsfesten nästa helg. Kanon!

Trött som en alika idag. Sovit typ 1 timme åt gången i natt, känns det som. Haft huvudvärk i en vecka nu, nacken tar kål på mig. Kvällen blev tung. Isabel ville inte sova.. kinkig som tusan runt sju. När man tror man ska ge upp, humöret tryter och man vill bara lägga ner, då spricker hon upp i ett leende och börjar prata med. Och då smälter man. Vilken tur att hon visar hur underbar hon är, att hon ger tillbaka när man som mest behöver det. Då känns det inte så hemskt längre, utan ganska underbart.

Här har ni en liten film, dagen till ära, på en pratandes, glad Isabel :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken liten sötis hon är! :) Ska bli riktigt att få mysa med Isabel i helgen. Ge henne en puss från lill-moster tills dess!
PUSS!

Anonym sa...

myyyys...Du är så underbar min lilla älskling. Kul att få lite "live-upplevelse" ...
Mormor längtar!!!
Ses i helgen gúmman. Puss

Anonym sa...

Hej på er!
Kul att se den lilla. Nu är hon lika gammal som Adam var när vi fick honom - jag känner igen pratet, skrattet och rörelsemönstret. Petra och jag pratade om att vi gärna skulle vilja träffa er... vecka 9 har vi sportlov. Kan det vara nå´t?
Kramar från Ingvor

Anonym sa...

Vad härligt att kunna se och höra henne live ja hon är helt underbar.
Det är verkligen livets efterrätt.
Kram farmor