fredag 11 januari 2008

Isabels favvo'sar

Isabel har redan valt ut några favoriter. Eller rättare sagt, det är nog vi som valt dem. Men ändå. Skönt att veta att några saker funkar extra bra och får henne lugn/glad. Det är så kul att se hur hon verkligen gillar dem.

Det första saken är snuttefilten, den hade vi med ossn till BB och hon låg insvept i den första 2 veckorna nästan. Den hade legat i sängen mellan oss en månad innen, så den luktade hemma :) Hon sover bra med den över ansiktet, in-gosad och hon verkar bli lugn av den.

Sedan är det Kalle kanin, som moster köpte innan hon föddes, den ligger hon och leker, pratar med och kramar den hårt när hon ska sova. Lägger den över sig och sussar gott. 3e saken är en blomma, ful som stryk, men färgglad. Fick den av pampers eller nåt i ett gratispaket. Den hänger med överallt just nu, på skötbordet, i babygymmet, babysitter.. hon pratar med den och skrattar. Kan roa henne en lång stund.

Sista saken är fårfällen, hon fick i julklapp, den är bäst när det är sovdags. Har sovit som en stock på den ända sedan jul. Just nu ligger den mellan oss i sängen där hon ligger som prinssesan på ärten. Hon sover bäst på våra sängar och inte i sin korg som hon gjorde första veckorna..

Sen är ju självklart favoriterna mamma och pappa :) åt oss kan hon skina upp som en sol när vi pratar med henne. DET är underbart!

1 kommentar:

Anonym sa...

...apropå favoriter... Tänk när du Linn spolade ner innehållet av Sandra´s favorit vovve, slängde ner innehållet i tolettstolen sa "blähh" skakade på huvudet o spolade...?! Kvar fanns en mycket tom, innehållslös vovve som syster Sandra saknade... Men det är ju glömt nu... Dina favoriter Linn...?? hm...napparna!