onsdag 30 januari 2008

Mammagrupp

Idag ska jag och fika med min mammgrupp. Supernice. Fast det är ju ett skitväder ute!

I fredags hade vi vårt första gruppmöte på BVC. 10 mammor och 10 bebisar. 6 killar och 4 tjejer. Det var en härlig känsla att sitta i ett rum fullt att bebisar. Alla så olika. Man märker att alla bebisar har olika läten. Jag trodde i början att det skulle vara svårt att höra om det var Isabel. Men det är ju bara hon som låter som hon gör.

Vi skulle berätta historien om graviditeten och förlossningen. Inte lätt med gnällande bebisar. Men ett tag var det knäpptyst, då sov en del och en del åt. Lugnet före stormen.. :)

När BVC kvinnan gick, så satt vi kvar och snackade i 1 timme. Det verkar som om alla har ett mer eller mindre behov av att träffa andra mammor. Jag gick och tog en kaffe efteråt med Nicola och hennes Maya och Emma och hennes Tim.

Idag ska vi träffas på Café Russin i Fredhäll. Skönt att inte behöva gå så långt i detta väder. Vi är 5 som bor i Kristineberg, 1 i Fredhäll, 1 i Marieberg och resten på Fridhemsplan. Lämpligt.

Dessutom verkar skruttan ha en bättre dag idag än igår, då hon terroriserade sin mor hela dagen. Kvällen slutade i hysteri.

Inga kommentarer: