torsdag 31 januari 2008

Eskilstuna

Till helgen åker vi hem till tuna, igen. Min syster som fyllde 30 år förra tors (24/1) ska firas av med stor fest på lördag. Men denna gång blir det inte bara jag och Isabel som åker hem, utan pappa Jocke följer med. Känns ganska skönt!

Det var ett projekt att komma iväg förra onsdagen.. ensam med en liten. För det första så är det ju en del som ska med.. blöjor, kläder.. babysitter, vagn.. ja you name it. Så ska man få ut allt i bilen oxå. Springa upp och ner för trapporna.. suck, I want a house! Jag satte Isabel i babybjörnen och sprang upp och ner. Det positiva är ju att hon slocknat då, så är det bara att placera henne i babysafe'en och åka. Det gick bra, hon sova hela vägen.

..sedan bor man där i 2 nätter, sen ska allt packas ihop igen och samma visa, ut i bilen. Dock med en skillnad, bilen stod parkerad skönt utanför porten hos mor och far.

Så då var det dags igen. Jag som först tänker, "men nu är vi 2 iaf.." kläcker den underbara idén igår, "vi kan ju komma och hälsa på på ditt jobb imorn (som Jocke velat en bra stund) och sedan åka direkt.." Men, säger Jocke, då får du ju packa bilen själv igen?!" Ja, suck. Men det vore ändå bra, då kommer vi iväg 1 timme tidigare oxå. hmm..vi hoppas på en bra dag imorn för lilla Isabel (som har haft en varannan-dag-vecka nu..), så får vi se om jag orkar köra samma race igen och komma iväg själv..

Inga kommentarer: