tisdag 26 augusti 2008

Ångest

Idag är jag trött. Har legat sömnlös under morgonkvisten och grubblat. Det är lite mycket i huvudet.. allt detta med mäklare, flytt etc. Har även legat och funderat över min nya frisyr. Känns ovant. Vet inte om jag nöjd.. tycker fisyren är lite konstigt klippt. Jag ska känna på den ett par dagar, annars får jag gå tillbaka och fixa till den lite :) Men känns mig som "gamla Linn" igen :)

Före (nyfärgad):


Efter:

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad jättefint det blev!!

Jag är ju sådan att jag aldrig känner mig hemma i en ny frisyr förrän jag själv tvättat och fixat det på "mitt" sätt, så jag förstår din känsla. Fast den är obefogad, för det är kanon snyggt!

Anonym sa...

Men du det blev ju jätte-jättebra!!

Det behöver du inte ångra, som min syrra brukar säga, man ska inte ångra sådant som växer tillbaka ha ha! Jättesnyggt tycker jag! Behåll! :O)

Lite smått å gott sa...

Tack! Ja idag trivs jag iaf bättre än igår. Ska testa en lockig frissa oxå :) Ganske fint när man sätter upp.. lite mer frisyr med lugg än när allt är slickat bakåt :)

hanna sa...

Jag säger att snygg- och coolhetsfaktorn steg med typ 92 %.
Du är skitsnygg! Våga inte göra något annat nu! MILF! :D

Camilla sa...

Jättefint och supersnygg färg! Jag håller med om att det blir mer frisyr när man sätter upp. Jag har också just blivit med lugg och jag är så nöjd. Bra för en hästsvanstjej som jag. Låter ju jättebra med mäklare, vi använde fastighetsbyrån dom är superproffsiga och använder bara riktiga fotografer vilket kändes skönt eftersom bilderna är så viktiga.

Lite smått å gott sa...

Hanna: ha ha ha tack då. En MILF har jag alltid drömt om att få vara :) Jag låter nog frissan vara..

Camilla: Tack. Ja det är betydligt bättre när det blir mycket tofs. (som när man får barn..) Vi pratade med svenska mäklarhuset igår och imorn kommer notar. Jag vill gärna ha en mäklare som brukar sälja i vårt område. Notar säljer typ alla i vårt hus!

Anonym sa...

Hej, väldigt snygg färg den klär dig och jag håller med dig om att du liknar "gamla" Linn. Snygg brud i lyx förpackning. många kranar maria

Sara sa...

Fin du blev i håret! =)