måndag 25 augusti 2008

Dalarna

Helgen har varit skön. Dalarna bjöd på underbart väder, fick till och med sitta i bikini! Kanske utökade förrådet med fräknar :) Sovrummet i gäststugan är klart sånär som på golv, dörr- och fönsterfoder. Vi sov skönt hela nätterna då Isabel sov hos mormor och morfar. Lyx!

Vi käkade kräftor på fredagskvällen då vi kommit upp. Det var kanonkräftor! Pappa och jag vann nog i vem som åt mest :) Vi är ena riktiga skaldjursfantaster! he he

Mamma och jag tog en sväng i bilen och tittade på de mysiga skogsjöarna. Hittade en dl blåbär som Isabel fick :) Nam nam som hon säger hela tiden.. :) Sen bajasde hon blått ha ha. Isabel stod själv utan stöd jättelänge första gången. Superduktig! Lärde sig även att krypa bra ner - och uppför alla trapporna på altanen!

Nu är vi hemma igen och det är fullt ös! Imorn kommer första mäklaren och nästa vecka fler. Jag röjer och städar. I helgen ska Isabel till famor och farfar så vi kan rensa vinden och lägenheten. Vi ska även ha nytt möte med banken och nu låter det mer lovande än sist. Ska få komma tillbaka till vår bankkvinna som hjälpt oss i 2 år. Hon är suverän! Håller tummarna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för helgen!! Underbart att få umgås med er. Fint väder god mat o härligt umgänge - vad kan man mer begära!!:))

Lycka till med mäklarna o banken - håller tummarna!!!
Kram mam

Anonym sa...

Vad härligt det ser ut med kräftorna på bilden. Skönt att ni fick fint väder och fick sova i lugn och ro tack vare mormor och morfar det är guld värt. Vi ser fram emot att få låna Isabel hela helgen.

Kram Svärmor