torsdag 21 augusti 2008

En ganska bra dag

Vi kom hem igår kväll från eskilstuna, Isabel och jag. Idag har det varit fullt ös. 2 tvättar, kök, badrum och sånt fix. Lunch och sedan iväg till Lina och Alex, i mammagruppen. Emma och Tim dök oxå upp. Det var jätteroligt att ses igen! Och barnen lekte som bara den. (säger man barnen nu.. kna knappast kallas bebsiar längre..?)

Det är så kul att se hur de leker ihop, samsas om leksaker, "pratar" med varann och kryper tafatt :) Dessutom tycker Isabel, som alltid, att alla andras leksaker är mycket roligare än sina egna. Det slutade med att vi tog en prommis, då kom ösregnet! Vi var genomvåta när vi kom hem till ett kolsvart hus. Strömmen hade gått i hela krillan. Fick treva mig fram till vår dörr med hjälp av väggen och försöka hitta nycket låset. Vi tände ljus överallt, lagom till jag tog fram yoghurt (för att få i Isabel lite middag) kom strömmen tillbaka. Så det blev burkmat iaf.

En smaskig måltid tillagades på fläskfilé och en kall öl när Jocke kommit hem. Vi har fredagskväll här då J är
ledig imorn. Nu sover Isabel, nersövd med "vargen ylar.." och jag ska koppla av i soffan tills ögon går i kors. (det dröjer inte länge!)

Imorn bär det av till Dalarna, kräftskiva och avkoppling. Nice!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken dag! hejå hå - men kul för er att få umgås med "kompisarna" igen. Ja baby kan man väl inte säga, Barn är det rätta ordet idagsläge! Bara tänka på hur vår Isa är o beter sig så....:))
Härliga kvällar var det att få umgås med er i E:a o tomt som vanligt blev det, när ni åkt. Nu ser vi fram emot helgen i Dalom m er o hoppas på strålande solsken så vi kan vara ute:)ses ikväll.

Välkomna!!

Kram Mamma/mormor