måndag 4 augusti 2008

Bröllop nr 2 - Anna och Johan Wig

I helgen stackvi iväg till Utö för att vara med på bröllop nr 2 denna sommar. Mor och far anlände i fredags för att vara barnvakt över helgen. Vi stack tidigt lördag morgon. Tog färjan från Årsta brygga och anlände i god tid för att "checka in" i stugan vi hyrt. Med krypavstånd till festlokalen :).

Utö kyrka är en fin gul kyrka i puts. Med ljus inredning och ljust trätak invändigt. Den ligger fint vid vattnet. Vi var ca 70 gäster och det kändes väld
igt rymligt i kyrkbänkarna. Johan kom in först och Anna följdes av sin bror fram till altaret (henns far gick bort för drygt 2 år sedan). Jag och Jocke var säkert mer nervösa än brudparet :). Cermonin var fin, min fd arbetskamrat Erik Liljero spelade piano och sjöng 2 låtar, Utan dina andetag och För kärlekens skull. Ögonen tårades fler än en gång..

Vi väntade in brudparet med ett glas champange vid "G
ula villan" som anlände på en flakmoppe klädd med en bänk med blommor och ölburkar i snöre. Mycket festligt! Sedan avnjöts en trevlig middag och massor av dans resten av kvällen. Ett mycket lyckat bröllop!

När vi kom hem igår em satt en liten tjej här hemma och väntade på oss. Vi överöste henne med pussar och kramar och klamrade sig fast vi oss hårt. Så mysigt att få se sin lilla dotter igen efter 30 tim! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fiin du är Linn.

Kram Svärmor

Lite smått å gott sa...

Tack :)
kram