torsdag 7 augusti 2008

Dags att välja

Så var det dags för dagisletande. Hur väljer man i denna djungel? Jag har 2 st personalkooperativ här i Krillan och Fredhäll som verkar bra. De ansöker man direkt via dem. Men de kommunala.. hmm det är ju en del. Läser lite på nätet, men det står ganska lika om alla.. Vad ska jag tänka på? Ni som har barn på dagis, hur har ni tänkt? Bör ju fylla i en blankett och rangordna dem.

2 kommentarer:

hanna sa...

Många går ju runt och besöker dagis och kollar hur dom funkar. Och det är ju bra, men chansen att ni får något av de dagisen är jätteliten.
Anmäl er till kommunen pronto. Ni behöver inte lista några önskemål om ni inte har några nu direkt förstås. När ni sedan blir erbjudna en plats så går ni och hälsar på och snackar lite - och känns det bra så tackar ni ja! Man får alltid stå kvar i kön även om man har plats, så det kan ju dyka upp något bättre.

Finns det privata i ert område så anmäl dit också. Det är bra att köa på så många håll som möjligt.

Vi hade en önskemålslista på 5 dagis, men vi har fortfarande inte fått något erbjudande från någon av dom. Men nu ska ju Frank börja på ett privat Vittradagis, så det blev guld ändå!

Lite smått å gott sa...

Tack! Ja det är ju svårt.. Ska gå coh besöka lite för att få känslan för dem. Men tänkte nog göra lista på dem här i Krillan och Fredhäll för de är nära...så får vi kanske plats inne på kungsholmen ändå. Vi får se. Men hur funkar det om man tackar nej?? I och med 3 månaders regeln så har vi ju definitivt en plats till Isa i feb ändå.. De privata som finns här är vi anmälda till. Jag hoppas på det ena, ligger granne med oss :)