onsdag 6 februari 2008

Förändringar

Vår lilla sötis utvecklas och hittar nya ting att roas av. Sen ska vi inte sticka under stolen med att hon förändrar sina rutiner var och verenda dag. Sova, äta, bajsa..leka. Hmm.. Men oftast är hon en glad tjej.

Just nu är det roligt att:

- titta på när mamma pumpar ur mjölk, det vita handtaget som rör sig är spännade.
- titta på den fina vita nagelfilen, som åker fram och tillbaka över nageln.
- prata med djuren på babygymmet, en stund, men tröttnar fort.
- titta på sina fötter, väldigt spännande!
- äta på sina händer, det är det bästa just nu!

update: glömde ju skriva - sitta upp själv och hålla balansen. Sätter man henne mot benen så reser hon sig upp och ska sitta själv. Står gärna oxå i knät. Hon är en stabil dam. Kommer nog lära sig sitta, vända etc tidigt.

Sedan är hon inne i en period nu när hon bara vill umgås, inte sitta för sig själv och leka. Blir grinig och gnäller, tills jag kommer och pratar med henne, då skiner hon upp som en sol och börjar prata. he he det är min dotter det, socialisera.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mystjejen!!! Tänk i söndags när du(här Isabel) upptäckte händerna, det var så ögonen gick ikors:)- o sen -"situps" i pappa Jockes knä, så sätter du dig upp för att spana in tårna som spretar så fint - Är det inte underbart så säg. Att från ett litet frö som gror i mamma Linn´s mage, kommer det ut en sådan fin tjej, sover äter och gnyr- tills hon en dag hittar både det ena o det andra o går på "upptäcksfärd" - vad kommer härnäst??
Puss på dig Isabel fr mormor

Unknown sa...

Att händer och fötter kan vara så intressanta! Det är lustigt :-)