fredag 29 februari 2008

Bara en önskedröm

Ja som var man tillbaka där igen. En usel natt. Vaken, vaken och vaken. Isabel vill äta ofta, inte somna om, sover oroligt. Så det är en trött dag igen.

Dessutom krånglar magen, jag är tjock och inte särskilt rik..

Vilken tur att solen skiner idag och det är fredag, lite ljusglimtar iaf!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Linn och Isabel! Vilken mysig eftermiddag vi hade tillsammans med er igår. Isabel är gullig, mysig och trygg - en praktbebis! ...och snart kommer hon att sova hela nätterna.
Men vi kan komma och avlasta med barnvagnspromenad, så att du får sova middag!
Dra dig inte för att höra av dig!
Kramar från Ingvor och Petra

Lite smått å gott sa...

Ja det var super mysigt. kul att se gamla filmen ox :)

Tack för erbjudandet, ska lägga på minnet!

Mail gärna över någon bild om det blev nån bra! kram

Anonym sa...

Tråkigt o jobbigt att lilla fröken Isabel är så energisk och vill vara med o inte sova... jag vet inte vad man ska ge för råd, men jag tror att så länge du känner denna oro o "lite irritation, frustration" så känner hon det o det blir jobbigt. Man måste fokusera sig på att själv känna ett lugn. Det är svårt men lugnet o tryggehten gör att det blir lättare - jag lovar jag har varit där...
Men hör av dig, ring, säg något så kommer mormor o stannar en kväll/natt.... jag vet ju inte NÄR ni/du behöver... men jag lovar jag finns alltid där OM ni behöver mig!
P&K
Mormor

Anonym sa...

Nej, Ed somnar också vid 20-21 nångång. Sover i 2-timmarspass fram til 3-4 och vill sen upp och leka nån timma innan han kan somna om och sova en timma till. Puh. Man blir lite seg i huvudet av att sova så här. Eller ska jag kanske säga inte sova... Men de säger ju att det går över *hoppas det blir snart*