måndag 31 mars 2008

Storätaren!

Idag fick Isa sin första smakportion gröt. Ha ha hon såg så skeptisk ut! Men verkade gilla det iaf. Dona med tungan och svalde det mesta. Det här kommer nog gå bra! Nu har hon testat mammas bröstmjölk, mjölkersättning och gröt. Snart är det dags för potatispuré oxå. Hon blir världsvan lilla Isabel. :)

Just nu nattar pappa med flaskan, sedan somnar hon nog gott i nya sängen. Somnade själv på både fm och em idag. Inte en dag för tidigt att vi bytte säng. Känns mkt bra.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt för er nu kanske det börjar fungera bättre med sömnen för er alla tre. Med ny säng och lite gröt före hon sover o så förstås mammas mjölk.
Stor kram på er från farmor Synnöve

Anonym sa...

Vad skönt! Det var sängen hon saknade förstår jag. Den stora damen som fått egen stol att sitta i samt börjat äta "mat" så som gröt o snart puré Ja Isa håller på att bli stora damen - o det kan man se på den fina bilden i barnstolen. Kaxigt rak i ryggen o händerna på bordet, inväntande "vad blir det för mat"...?:))
Vill även se lilla damen bada snart... myyyyys!

P & k mormors lilla gry

Anonym sa...

Varför i hela friden kan vi inte få en bild på nya sängen. Vi vill se matvraket i den, spännande om det ser ut som en grynkorv ligger där eller????