måndag 10 mars 2008

Familjedag

Vi beslöt oss för att inte boka upp oss på något i lördags. Vi skulle ha en familjedag, där vi 3 skulle få koppla av tillsammans och eventuellt göra något trevligt. Dagen började dock inte så bra.

Isabel vaknade vid 5 och ville inte sova mer. Jocke var uppe till kl 6, då somnade hon in. 7,15 var det upp igen, den här gången tog jag passat medan Jocke sov. När hon äntligen somnat vid 8.30-9 tiden så vaknade hon snart igen.. och sedan hade vi en hysteriskt ledsen tjej som vägrade att somna om. Tillslut gick Jocke ut med henne i vagnen och jag fick vila lite till.


1 timma senare började vår bra dag. Brunch bestående av färskt bröd, äggröra, kaffe och juice. Nyduschade tog vi bilen en sväng ut mot Bromma, för att titta på mysiga områden. Solen som då hade gått i moln började stråla igenom molnen. Tillslut hamnade vi i Vällingby C när magen börjat kurra. Det blev en vurre på torget i solskenet. Isabel vaknade till och ville oxå vara med och njuta. Efter lite strosande, amning beslöt vi oss för att åka hemmåt. Förbi CityGross för att köpa billiga blöjor vi blivit tipsade om, och en halv kundvagn därtill.

Kvällen slutade med en god middag, melodifestival och soffmys.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad myyysigt det ser ut! Vad skådar mitt öga?! Sitter inte lilla fröken rätt upp i vagnen o ser så glad ut??!!!
Vilken tjej - 3 mån o verkligen på G - med att sitta o "allt".

puss o kram
mormis läängtar