måndag 15 oktober 2007

V70 – here we come!

Oh...sitter här på jobbet och känner hur det kittlar till i magen. Snart snart har vi blivit med ny bil! Gah! Läskigt, men så skönt! Och kul. Vår alldeles egna familjebil. Oj vad stor jag känner mig! :)

Vi hittade en olivgrön metallic V70 på Bilia i Segeltorp igår, och kände att den här ska vi ha! Den har allt vi letat efter, i mycket gott skick, nya vinterhjul/däck får vi på köpet och man sitter som en gud i den! Automat. Hallelujla! Inga mer domningar i foten i sthlmsköer! ha ha

Men sedan ställer man sig på sidan av den, tittar på Jocke och sedan på bilen, då är det ofattbart, att vi ska köpa kombi! Man blir nästan rädd, ja familjen är nära, finns ingen återvändo, snart är vi 3!

Annars är det en sådär måndag...svullna fingrar, stor spänd mage och trötta ben. Känner mig väldigt gravid idag! Men snart är det tisdag..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er.
Får säga grattis till bilen, det blir väl härligt att åka lite ståndsmässigt och slippa oroa er för ifall gamla bilen ska hålla när ni åker med den.

Kram Synnöve

Anonym sa...

Grattis och Lycka Till med den nya familjebilen!! Så tryggt och skönt för er. Jag lovar ni kommer att stortrivas!! :)I love VOLVO!!
Ser fram emot att få umgås med dig o lilla plupp på torsdag em. Om du orkar, kan o hinner....
Hoppas hoppas!!!
Kram mam

Anonym sa...

...en annan sak...
Kan man få se en bild på den nya fina ---- Volvon!?
Kram