fredag 12 oktober 2007

Förberedelser på g

Vi håller på och fixar bebissängen med alla medel. Tror den kommer bli toppenbra! Det är en babykorg som Jockes far låg i när han var liten. Pappa målde den vit för ett par veckor sedan. Jättefin! Nu har han börjat snickra ihop ett "stativ". Med hjul på, så korgen kommer upp lite i höjd. Förra helgen kom Jocke hem med en madrass från svärfar (Tack!!), som vi ska skära och få att passa i korgen. Jag var även inne på Olssons tyger och köpte världens gosigast tyg, en enkelt vitt dock, som ska bli "skydd" på sidorna. Vi valde att inte ha någon vaddering som man har på spjälsäng, då korgen är ganska smal, och bebisen inte rör sig så mycket i början. Tror iaf inte att den kommer rulla i i hög fart på sidan och skada lilla huvudet :)

Nu ska man bara se till att sätta sig ner och sy..

På torsdag (förhoppningsvis) ska jag träffa mor på em och titta på bäddsaker till korgen. Såg ett grymt fint bäddset på Babyproffsen idag, brunt Laban påslakan och örngott. Vill ha!

Vi har precis suttit och gått igenom ett startkitt från Pampers som vi hämtade ut idag. Grymt bra! Fick t o m med en blöjhink, sådan som ska vara "luktfri".. blöjor, napp, tallrik våtservetter etc. Helt gratis!

Kanon!

Inga kommentarer: