onsdag 31 oktober 2007

Tips någon?

Jag skulle vilja ha tips på bra böcker, chiclit och/eller deckare.. Finns det någon som vet nåt bra jag kan begrava mig i under min vänte-period?! (har läst stieg larsson..)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Läs "Blocket" kommer inte ihåg författarinnans namn men den är bra.

Mvh Lucinda

Anonym sa...

Hejsan!
Kom på att Vi Förädrar är bra, tidningen alltså. Annars är det bara att ge sig på de stora Selma Lagerlöfs m.fl. det gör att man somnar fort. Ha det så gott.

Pappis

hanna sa...

Hm...har du läst bitterfittan?

Lite smått å gott sa...

Tack för tipsen! Pappa, inte visste jag att du gillade "vi föäldrar :) Jag har redan läst några såna, bra att vara ute i tid :) och ska börja prenumerera på den.

Jag ska kolla upp blocket och bitterfittan..

Millo sa...

Michael Connelly skriver bra deckare, han har en hel serie som du kan beta igenom. :) Marianne Keyes skriver lättsamma roliga böcker oxå.

Anonym sa...

EN HÄRLIG BOK, av Mia Törnblom - kan det vara något:
"Boken är tänkt att ge en daglig dos av glädje, hopp, styrka, mod eller insikt. 366, viktiga tankar och budskap - sådant som kan tyckas självklart men som vi ofta glömmer bort. Och inte minst att det är jag/du som väljer vilket liv jag/du vill leva."
I boken finns det även utrymme för egna tankar och reflektioner.
Annars har jag en bok hemma som kan gå med "flyttlasset" som fått jättebra recentioner - "NU vill jag sjunga dig milda såner" av Linda Olsson.
Idag hemma ledig o solen strålar fr himlen. Hoppas allt är ba med dig gumman! Slår en pling under dagen.
P&K Mam

Anonym sa...

...hm, "milda sånger", ska det vara ... solly.. Mam