tisdag 7 augusti 2007

Sommarens varmaste dag

Igår var troligen sommarens varmaste dag här i sthlm. Mitt smarta drag var att stå på en asfaltsparkering och plåta kampanjbilder för Wedins. Herregud! Det var så varmt så jag höll på att tuppa av! Inte för att man ska klaga när vi får lite sol och varmt, men jag är gravid och märker att jag inte klarar värmen särskilt bra. Jag är nog den enda som är nöjd med sommaren som varit. Ev kunde jag tagit ett par mindre regndagar...men vaddå, vi har ju inte haft 4 veckor regn precis. Nej, jag är nöjd bara jag kan gå i kortbyxor och linne/t-shirt. Dock älskar jag att bada, så det har jag ju saknat förstås.

Det blev bad i Kristineberg igår kväll iaf, det var ett måste! När jag kom hem efter att skumpats runt på buss (hallå, aircondition vad är det?!!) och cyklat över den dryga Tranbergsbron, så var jag så överhettad att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Snacka om att ett bad i Mälaren var välkommet!

Vi packade picnic och gick ner för klipporna, där var det fullsatt, men vi fick plats på bryggan vid Kristinebergsstrand, och myste där i någon dryg timme. När vi stack, 19.00-19.30-tiden, hettade solen fortfarande och det kändes som kl var 15.00.

Idag har vi planer på att åka och bada så fort vi stämplat ut. Nu gäller det att utnyttja sommarens sista suck!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vaaaarmt!! Ja du får allt ta det lugnt nu i värmen - tänk på troccan h*n svättas ihjäl där inne o kan INTE förflytta sig till ngt svalare ställe... (även om den är ombäddad i vatten)
Jag tod en prommis ner till "Älvsjö Centrum" för att inhandla lite på Apoteket o frukt... DET var superjobbigt! Puh!!!
...så nu pustar jag vidare i mim dator...
Kram på dig o den lille/a..
Mor