tisdag 7 augusti 2007

Ny idé

Efter ha mätt och tänkt till så har vi en ny lösning på skötbord. Vi hade tänkt köpa badrumsskåp (eller om det blir enkla köksskåp) och sätta in, 60 cm breda och ca 45 cm djupa. Över det hade vi tänkt ha ett fällbart skötbord... men nu tänker vi fixa en bänkskiva och sätta på toppen av skåpet och använda som skötbord.

Det gör inget att vi får byta lite på "längden" :) och stå i duschen, badrummet är ju så litet så det är liksom allt-i-ett ändå! Troligen vill vi ha bra gångjärn och fixa så 10 cm av bänksskivan är uppvikbar. Bänkskivan blir då 45 cm bred när man inte byter och ca 55 cm vi utfällt läge. Så köper vi till en sån där bra madrass för skötbord.


Är den uppblåsbara bra? ni som vet..

Ex på ett köksskåp som kan funka
(IKEA) men då med 2 dörrar..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå i värmen!
Bra idé med "skötbordet"! Ja det uppblåsbara är helt okey. Nog för att det var många år sedan - men minnet säger:JA!

Kör på!
Kram Mamma

hanna sa...

Blir nog kanon! Vi hade ju också väldigt litet badrum, så vi köpte Ikeas enklaste, ett "Sniglar" och satte hjul på så att vi kunde rulla det in och ut ur duschen. Funkade kanon! Och ang den uppblåsbara dynan från Ikea - vi hade en på vårt Sniglar och nu har vi det och använder på golvet när det ska bytas bajsblöja. Kissiga byter vi stående eftersom junior numera har "dra-på-blöjor". Lyxen med att ha en ettåring :)