måndag 13 augusti 2007

Ligger rätt på kurvan

Idag har vi mätt magen :) Och ja, den ligger precis efter kurvan! Lyssna på hjärtljuden fick vi oxå göra. Så mysigt...att den ligger där inne och har det så bra...hjärtat bankar så hårt! Kan det vara en liten kille månne?! Blodsocker och järnvärde var helt OK! Skönt.

Så har ännu en helg passerat, en klibbig sådan. Herregud så varmt det är...svettas konstant. Skulle behöva gå runt med ett kylklampar dagligen! Men det är ju så det är att vara gravid, har jag hört :)

Lördagen spenderade vi nära omkring vaxholm. Först i Svinninge, hämtade upp ett par bord från mor. Sedan blev det bad på några klippor längs 274an, super härligt! ...tills ett gäng gamla pundare (ca 60 års åldern) dök upp...och trodde alla på hela "stranden" ville prata med dem och höra allt om deras liv. Att man sedan fick skåda en "lem" på 1 m avstånd hos mannen som tydligen inte använda kallingar...gjorde ju inte vistelsen trevligare precis. Vi packade ihop oss snart och drog till Vaxholm. Där myste vi på bryggan och tittade på båtar innan det blev hemfärd för att inta kräftor på balkongen.










S
öndag fick vi äntligen träffa lille Lucas! Anneli och Micke fick barn nr 2 i maj, den 13e. Och det är en STOR kille. Vägde 4700 g vid födseln och har idag stl 68 i kläder! Snacka om stor kille det! Men så söt, Jocke blev alldeles till sig när han fick sitta och mysa.. Linnéa 3 år, har fått ljuvliga lockar på huvudet och pratar som bara den, utvecklingen går fort! Så kul att få träffa Anneli igen, babbla på och ditt och datt. Jag kan inte få nog av att prata graviditet och bebisar! Skönt att iaf ha ett par vänner att ventilera sådana samtalsämnen med!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er. Jag kan bara säga en sak vilka underbara bilder jag blir glad när jag ser dem.

Kram svärmor.

Anonym sa...

Hallå där!
Ja vilken dag det var i lördags!! Härligt!! Å toppen av allt var vl att ni dök upp så där mitt i akvarellinspirationen, bland klippor o skär:))
Magen är så fin o det putar..., vad månne det vara därinne?? Härliga bilder! Särskilt på "den blivande pappan"!! Träning pågår, eller??? :))
P&K mam

Unknown sa...

Hjäälp vad fort det går! Vilken mage du fått! Väntar med spänning på fortsättningen!

Kram Sara T

Sara sa...

Härligt att allt står rätt till och att h*n växer som den ska =).
Lilla pluppen! Måste varit härligt att höra hjärtljuden!