söndag 22 februari 2009

Hemma söndag

Det är inte en så kul söndag här hemma. Isabel blev magsjuk igår kväll. Stackars liten. En riktig elakartad oxå. Hög feber, som inte går ner med alvedon och får inte behålla något hon äter. Hon ser helt utmärglad ut redan.. Blek och ligger bara och vilar i knät eller på soffan. Vi har nu lagt henne i sängen för natten och vi får se om hon får sova denna natt eller inte. Isabel vaknade fler gånger i natt av att hon kräktes. Tillslut fanns inget kvar men hulkandet slutade inte ändå. Vår lilla plutta!

Vi fick tvätta 5 maskiner idag. Som tur är har ingen av oss åkt dit, peppar peppar.. Förstår inte hur man skulle klara om alla blev så här sjuka. Fast jag är hängig idag, hade lite feber förut och ont i huvudet. Vi får se hur mogondagen blir.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lilla pluttan:(
Hoppas att natten blir lugn och att det blivit bättre o får behålla vad hon äter...
Sov gott lilla familjen:)
Kram mormor

Camilla sa...

Fy va jobbigt, magsjukan är det värsta hoppas ni klarar er. Stor krya på er kram

Lite smått å gott sa...

tack! Ja jag fick precis höra att folk ligger hemma 10 dagar i denna magsjuka som går. Hoppas hoppas det inte blir så för oss! Lilla gumman är helt färdig.. bara sover och sover. VI fick iaf i henne majsvälling i natt. Som hon behöll. Nu är bara problemet i ena änden.
kram

snakkies sa...

Jag vet precis hur det är, HEMSKT! Hoppas hon blir bättre snart, vi tänker på er. Kram!

Anonym sa...

Krya på dig lilla gumman!!!

Kram från Farmor