måndag 17 december 2007

Är vi där nu?

Jag har alltid undrat hur man skulle bli som mamma. Om man skulle prata och bete sig så som man sett och hört alla andra föräldrar göra. Det är lätt att ha en åsikt innan man själv är där.

Vi hade igår främmande av Fredrick och Elin. Och märkte själv hur man bubblar på om bebis bebis bebis.. Äta, bajsa, sova, gråta..hallå, finns det något annat att prata om?! Har man blivit helt självupptagen?? Så är vi där nu? Där ens största intresse handlar om i fall Isabel har bajsat som hon ska etc. Herregud. Det är som den där sketchen i Fredag hela veckan. Ha ha.

Så ni som tycker vi har gått och blivit helt out of controll, säg gärna till. Vi vill faktiskt höra hur det är med dig/er. Höra vad som händer i era liv där ute.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ahhh det kommer! Ni ÄR nyblivna föräldrar och håller på att anpassa er i era nya roller, vilket går jättebra, tycker jag. Man har burit det lilla livet inom sig och nu änstligen är det lilla underverket ute. Självklart att all uppmärksamhet riktas mot henne o era "föräldrar roller" - det andra kan ni ta "sen".)
No! not pout of control...yet:@
Kram

hanna sa...

Hehehe, det var ju därför dom var där! :D