måndag 10 december 2007

En 2a helg i Isabels liv

Igår firade vi 2a advent för första gången med Isabel :) Vi hann med att storstäda här hemma, första gången på länge! Så det var underbart att få ett rent hem. Jag och lilltjejen var ute och gick i Fredhäll. Super skönt att få luft, hon sover som en stock i vagnen. På em kom Lisa och Richard på lite adventsfika. Myste till julmusik och glögg med morotskaka. Tyvärr fick Isabel magont på kvällen och kunde inte sova. Så det blev en tuff natt.

Idag mår hon bättre, magen verkar ha lugnat ner sig. Nu har vi varit ute och gått länge och hon är nöjd efter ett stort mål mat. Myser hos pappa..


Lördagen startade med besök av kusinerna och kusinbarn Linnéa (snart 6 år), som har längtat ihjäl sig för att få komma och hälsa på hennes nya syssling. Hon var alldeles lyrisk då hon fick sitta med Isabel i knät en stund. Vi gjorde vår första "utflykt bland civilisationen", en prommenad till fridhemsplan, lunch i gallerian, och testade rulltrappa för första gången med vagnen!! Det är stort :) Känns skönt att testa lite sådan medan Jocke fortfarande är med. Vi träffade en hel del vänner där, så nu har ett gäng till träffat lilla Isabel.

Imorn börjar Jocke jobba, och lämnar mig ensam här hemma med dotra. Vi får se hur de dagarna går..

Update: Glömde ju skriva att syrran kom i fredags och träffade Isabel för första gången. Hade med sig fin röd klänning och top. Isabel sover ju mest, men hon hann med en vaken stund med henne oxå. Det var nog uppskattat av moster :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej där! Ja det är många som vill träffa det lilla underverket:)har jag förstått. I fredgas var ju moster Sandra där o sedan Cilla o Linnéa och "alla de andra" kompisarna... Puh! Många möten blir det:@
Å fler lär det bli .... momor o morfar lär nog dyka upp i slutet av veckan, får se, får se...
Puss på er så länge!
Bamse kram till er alla tre från mormis