lördag 1 december 2007

Lycka


Nu har vi varit hemma i 2 dagar och blir bara lyckligare för varje dag som går! Vår underbara sötnos är hela 4 dagar gammal. Inte illa! Hon gör ett bra jobb att försöka installera sig i vår värld.. Följer dygnsrytm ganska bra, magen vänjer sig vid bröstmjölk (bajsar HELA TIDEN!!), socialiserar och lär känna sin mor och far. Vi njuter av henne fullkomligt! I denna stund ligger hon som en liten groda på sin fars bröst och sover nöjt. Mamma sitter med sprängfyllda bröst och väntar på att få amma.. Herregud säger jag! I natt rann det till, så numer har man meloner! :) Och de gör ont!

Men vad gör man inte för sin trollunge..

I går var mormor och morfar här, och fick träffa Isabel. De njöt och blev kära de med. Vad annars kan man göra?! Vi fick mat och blev fotograferade. Fina kläder till lillan och en musikmobil, en nallebjörnsskallra och en Hampe lam som spelar. Tyvärr blev Isabel lite väl överaktiverad av allt och var något hysterisk när vi skulle natta.. Somnade vi bröstet vid 1 och låg tätt intill mig hela natten. Sov till 9.35, (med vakna tider under natten såklart) inte illa!

Idag kom farfar och farmor. Tog med sig lunch och gåvor. En guldarmband med hjärta på och fina kläder. Isabel blir så bortskämd! Även de föll pladask för vår lilla dam. När främmandet åkt slocknade vi alla tre och sov. Skönt! Nu har vi myst kvällen lång med en vaken och sovande Isabel, godis och film. Hoppas bara att natten inte blir en enda lång vaka.

Stoppar in några fler bilder, i fall ni är sugna på att se vår skatt! :)



3 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker mig Isabel med bra armstäckning som 1:a violonist i Stockholmssynfonikerna. Måste nog träffa henne igen snart och fortsätta resonemanget ang detta. Bra bilder på snygga morföräldrar tycker jag. Pussa lilla "glytt" från mig!

morfar

Anonym sa...

Söndag och ännu en dag äldre har vårans lilla Isabel blivit:)
Mormor o morfar har varit o köpt kungsgran, så det blir fint till jul när ni kommer. Det ska bli sååå kul att fira jul m er!
Hoppas att ni alla 3 mår bra o att ni fått en egen mysdag tillsammans och kanske ni tom varit ute på promenad...
Vi längtar i alla fall tills vi ses igen.
Kram på er fam Brensén-Danielsson.
Mormor :)

Anonym sa...

Hej alla tre! (Fem med mormor och morfar!!!)
Vad mysigt det ser ut! Härliga bilder på en söt Isabel!
I dag har vi tittat på videofilm, Linn är 10-11 år och skrattar gott åt Petra 2 år. Den snutten ska vi visa för er så småningom.
Kramar från Goyeryds