lördag 22 december 2007

Dan före dan före..

Imorn bär det av till Eskilstuna, hem och fira jul. Man är lite spänd över hur de kommer bli. Bara att sätta sig och åka bil i en dryg timma med lillan för första gången.. Men det går nog kanon! Sedan hoppas vi som sagt att det blir en mindre hysterisk dag på julafton. Får försöka hålla henne lugn, hålla hennes mat- och sov tider. :) Jag vet en som kommer få bra mycket julklappar iaf.. !

Jag som älskar julen och allt mys med den, ser fram emot min första jul som egen familj, med vår dotter. Fortfarande känns det ofattbart att hon är vår och att vi nu ska fira vår första jul tillsammans. Precis som vi sagt under graviditeten, "i jul är vi 3.." Märklig känsla att skriva "God jul Isabel från mamma och pappa" på hennes julklappar.. men underbart!

God jul på er alla och tack för alla julhälsningar och gratulationer. Det värmer att så många tänker på oss! (vi fick dessvärre inte iväg så många kort i år..) Men vi tänker på er oxå!

1 kommentar:

Anonym sa...

...helgen har varit och vi har haft mysiga dagar med er. Nu är julstöket över och ni har återvänt till Krillan... Miss you:( - alla tre! Tack för dessa dagar och att vi fick umgås med er. Lära känna Isabel mer och se hur hon utvecklats! Hon är verkligen med i blicken o ser sig "omkring"! Ha nu en riktigt mysig Nyårshelg i Ox så ses vi "nästa år"
Bamsekram MAM