söndag 4 januari 2009

Vi läser

Isabel älskar böcker just nu. Hon går och hämtar en bok och kommer till oss för att krypa upp i knät. Mysigt. Men vi läser samma böcker om och om igen. Nu fick hon 3 nya böcker i julklapp, men det spelar ingen roll. Det är ändå samma böcker om och om igen. Hur många böcker kan man ha? Hon tröttnar ju inte på dem utan det är vi som får läsa dem :)

Det är mest djurböcker som gäller. Hon kan härma en hel drös djur nu, ha ha. Sedan kommer Ella-boken som hon fick av sina sysslingar i julklapp.

Tips på böcker som ni vet är poppis i Isa's ålder?

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Linn!!!
Nu är Ida frisk,, eller frisk & frisk hon har inte kräkts idag sköönt men hon har fortfarande feber men har ätit en burk mat på efm och sitter & leker igen,,, fyy hon har varit helt utslagen bara sovit & suttit i famnen hos oss,,,kräkts & bajsat.. gumman,,, man blir lite orolig linnea har aldrig varit så sjuk,,,,
Gärna att vi kan träffas med flickorna nån dag hör gärna av er när ni är i OXD nästa gång så kan vi bjussa på fika!!!
Ida är 10 månader nu den 17 jan,, tiden bara ruusar iväg,,,,(men hon kryper inte ännu hihi hon får ju allt serverat av syrran.. och ingen är gladare än jag så länge hon sitter stilla,,,)
fyy jag hänger INTE med,,,, ska kanske börja jobba i april har ansökt om dagis till Ida,,, men bara 2 dagar i veckan det ska bli nice,,,,

Krama Isa Och Jocke !!!
Sköt om er!!!
KRAMEN