tisdag 6 januari 2009

Uppdatering dagisjungeln

Vi har fått en dagisplats! Jihoo! På Jensen, typ 3 gator bort :) Superskönt. Vi har inte tackat ja än dock. Måste dit och kika lite men det lutar ju åt ett ja, vi har inga andra alternativ precis.

Jocke var även och besökte Kattungen, föräldrarkooperativet förra veckan. Verkar bra, men det kräver ju en del av oss som sagt. De har heller inte tilldelat deras plats till oss än. Det står mellan oss och 8 andra.

Om vi börjar på Jensen, kommer Isabel skolas in samtidigt som hennes kompis Elsa, från mammagruppen. De öppnar nu i januari i Krillan (finns i andra stadsdelar). Och jag vet ett helt gäng från lekparken här som kommer börja där oxå. Det känns kul!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men åå va nice att ni fått plats,,, det är sån skön lättnadskänsla ,,,,, hoppas att det ser bra ut bara!!!
Kram

Anonym sa...

Jättekul att ni fått "napp" - Hoppas Krillan är super bra! Nära o enkelt för att lämna o hämta - man är på hemmaplan redan :)
Håller tummarna att det är kanon där!! å så kompisen Elsa där - kan det bli bättre?!
Kram kram "momo"

Lite smått å gott sa...

ja vi hoppas verkligen att det blir bra! får se om vi får till ett besök där. kram

De Går Bra Nu! sa...

Hejsan! Ja det är roligt att inreda barn rum, än så länge, när en själv får bestämma =) Hade önskat att henns rum var lite större, nu när den stora sängen kom in försvann det mycket. Sängen har jag köpt på blocket, det är en antik utdragbar säng, stor och härlig, den är 1 m bred och kan bli 1,85 lång, så man kan ha den som gästsäng också. Skönt att man kan ligga brevid och läsa utan att behöva trängas. Den var brunbetsad när vi köpte den (kanske du såg på min blogg). Ha det bra!