lördag 15 november 2008

Närmar sig första födelsedagen

Snart blir Isabel 1 år! Herregud, har vi så stor tjej!! :) Vi ser verkligen fram emot att fira hennes första födelsedag!

Firandet kommer ske här hemma hos oss. Vi har bjudit in lite släkt och vänner. En del från både min och Jockes släkt kunde inte komma, vilket är tråkigt. Men vi har ju även några nära vänner som gärna vill fira pluttan.

Nu kommer vi till presenterna. Jag har funderat en del på vad Isabel kan uppskatta att få. Vi skulle behöva lite nya leksaker, då hon tröttnat på nästan allt hon har och behöver lite ny stimulering när hon blivit lite större :) Men då är frågan, vad? Vad gillar en 1-åring? Vi har pratat om spis.. men kanske lite tidigt? Jag har önsakt, åt henne, klossar, duplo, docka.. och själva tänker vi försöka få tag på en leksakstelefon. Då hon älskar allt som har med telefoner, fjärrkontroller och sånt med knappar på!

Har ni några tips på saker som är roliga för de små 1-åringarna?? Eftersom vi bor lite trångt vill vi ju inte gärna ha så stora saker :) och saker som hon "växer i".. Grymt tacksam för tips!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!!! Ja jisses va tiden springer iväg,,,, svårt med paket,,, men duplo är ju jätte bra det gillade Linnea,,,, hon leker fortfarande med det ofta,,, men hon fick dom som va större än duplo,, typ jätte lego,,,, det va suveränt... sen det med telefoner och div är ju poppis,,,, men vet du vad jag har gjort,, jag va in på The phone house och fick en hel påse med (Dummies) låsas telefonerna dom har som visning,,, ojojoj va kul det är..dom ser ju exact ut som riktiga mobiler så dagis fick ett gäng och linnea med och dom går varma här hemma... hihi en liten snålvariant,,, men en toppen present!!!!! så får ni ha era ifred!!! hoppas födelsedagen blir bra,, Kram till er alla 3
/fia

Anonym sa...

Vi köpte en Bobbycar till vår dotter när hon fyllde 1. Den har varit enormt populär, och är det än i denna dag (nu är hon 4 och använder den som sparkcykel:) )

/mickis

Anonym sa...

Ja det går sååå fort! Snart är vårans lilla plutta 1 år - stora damen o jag läääängtar såååå efter henne, att få gosa o pussa på den lilla mystjejen - goast i hela världen!!!!!!
Om inte förr, så ses vi den 26:e på morgonen - mommo kommer o sover hos er då:)
Puss puss
Mommo

Lite smått å gott sa...

Tack för tips! JA hon älskar verkligen mobilder och telefoner. Mne hon har redan fått ärva ett par gamlla mobiler här hemma och de är inte alls lika kul. Hon är kinkig vår dam :) Skärmen ska lysa eller knapparna låta ha ha. Så vi ska köpa en fisherprice telefon..

Jag har förstått av fler att bobbycar är kul för de små oxå.. så nu står den oxå på önskelistan :)

Mamma - ses den 26e!

kram till er

Anonym sa...

Med tanke på eletronik som Isabel gillar Jag har en gamal fax, kan det va nåt till födelsedagen? Den kan nog blinka o lysa rätt bra. Den är ints så stor heller med tanke på ytan som finns att tillgå. Ni Kan väl fråga Iasbel!
Puss från Morfar

Anonym sa...

Ja, stora tjejen. Snart ett helt år. Jisses vad fort tiden går. =)

Kram sara