lördag 22 november 2008

Förbaskade sjukvecka!

Den har förstört alla rutiner vi hade med Isabel. Suck. Vill inte sova när hon brukar hur hon brukar. Eftersom hon inte mått bra så har vi gett henne mycket närhet. Och nu vill hon hest sova på oss, jämt. Hur går man tillbaka till gamla rutiner? Har försökt lägga henne i ca45 min nu. Usch. Nu får hon vara vaken tills hon slocknar stående. Detta kan bero på att hon vaknade efter typ 30 min då hon sov efter lunch, och vägrade somna om, utan sov istället sent på em.

Hon är ju fortfarande dann i magen, så vi har mest gett henne modersmjölksersättning, och nu vill hon inte ha annat. Vi ville börja ge havrevälling igen innan vi går tillbaka till fullkorn. (majs vägrar hon) Eftersom vällning mättar mer och hon vaknar väldigt ofta sista nätterna. Inge kul att börja om igen med allt vi fått till. Ska det vara så här vid varje sjukdom?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Well, det är verkligen sådär... så fort det varit sjukt så får man börja om med rutinerna. Peo har varit ett rejält rutinbarn. Men är man konsekvent, så underlättar det oerhört. Då kommer man snabbare tillbaka till rutinen före det var sjukt!

Lite smått å gott sa...

Tack då vet jag :) Ja det är bara att kämpa på här hemma!