söndag 12 december 2010

Hemma

3e dagen hemma och vi börjar få kläm på denna nya familjekonstellationen känns det som. Fredag var underbart att komma hem, avslappnat och mys, lördag för jävlig och bråkig, söndag bara trevlig, om än lite trött..

Farmor och farfar har hälsat på och vi hade en väldigt mysig dag. Isabel var så glad över att ha dem här, det blev god lunch, pulkaåkning och mysfika innan de åkte hem. Och jag tror de njöt av att få träffa vår nya lilla familjemedlem.

Annars är det väldigt snurrigt här. Hilda är vaken om nätterna med massor med amning och gaser i magen. På dagen är hon super cool och sover som en stock. Hmm hur ändrar vi på det? Vi har iaf inhandlat minifom och semper magdroppar. Så får vi se om det blir lite bättre.

Isabel är i känslostorm, går från världens mysigaste till stora utbrott och trots. Men är väldigt go mot Hilda. Jag tror det ger sig med tiden när hon vänjer sig vid Hilda och att vi alla är här för att stanna. Det blev väldigt stort för henne förra veckan. Hon åkte till mormor och morfar redan förra fredagen, och blev magsjuk :( Hon saknade oss och ville att vi skulle komma och hämta henne. Sedan åkte vi in till förlossningen på mån och träffade inte oss förrän onsdagen. Igår vägrade hon lämna hemmet, mamma och Hilda. Men vi ger det några dagar så märker hon att vi inte ska någonstans, utan vi finns här alltid.

Imorn är det lucia på dagis och vi ska för första gången få se vår plutta som tärna och sjunga fina låtar. Det ser jag fram emot!!

3 kommentarer:

Farmor sa...

Tack för en jättetrevlig dag. Att få nosa på lilla Hilda och få stora kramar av Isabel det är guld värt.
Något som också är så härligt det är att få åka pulka tillsammans med Isabel.
Jag är så glad över att dessa små gull finns.

Kram från farmor.

Tilda sa...

Vilka härlga bilder på systrarna!! Kram på er.

Mormor sa...

Härligt att ni hade en sådan skön dag tilsammans. Det behövde ni hela familjen, lugnt o mysigt med första promenaden ute i den friska luften;))

Bamsekramar från en mycket stolt mormor, till så fina flickor!! De bästa som finns på hela jordklotet;))