söndag 30 maj 2010

Svärfar 60 år - en härlig helg!

Vi har haft en urmysig helg med Jockes familj. De dök upp på fm igår och vi drog till Skansen, efter mycket velande fram och tillbaka. Skulle vädret hålla? Det är så härligt att se Isabel kuta runt och bara njuta av all frihet. Mysa inne på barnens zoo, kolla på björnen och allt det andra. Vi avslutade skansenturen med en stor mjukglass i solen. Sen begav vi oss av hemmåt för att sätta på grillen.

Svärföräldrarna hade fyllt vår kyl och nu vankades det Oxfilé. Grym middag! Det enda jag var ledsen över var att jag missade ett grymt got
t vin som Anders hade köpt. Tog dock ett par munnar :).

Dagen bjöd ju på underbart väder och vi har påtat i trädgården hela dagen. Så nu har vi kommit en bra bit på väg, tack vare svärmor Synnöve :) Tack för all hjälp. Vi var borta på Tullinge plantshop, i samma kvart+er och shoppade blommo
r, rabarber och jord. Supermysigt att kunna ta en kort promenad och shoppa och njuta av så mycket fina plantor och växter. Nu sitter rabarbern i jorden, Syrénbusken vi fick av mor och far är planterad, fina nya blommor i min kruka och en vacker buske på framsidan.


Smakprov på lite från trädgården:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för den härliga helgen vi fick tillsammans med er jättetrevligt att ha hela vår familj samlad. Ja ni får jättefint i er trädgård lite då och lite då ni har det trivsamt.

Kram Svärmor

mam sa...

Så fint det blir!! Tur att svärmor som älskar blommor o växter kommer med bra tips för er. Ni kommer att få en prunkande fin trädgård o mysa i hela sommaren.
Helgen såg ut att ha varit super för er! Kul för Anders att det blev så lyckat.
Kram mamma