lördag 22 maj 2010

Skönlördag

Isabel är hos mormor och morfar. Och med en avbokad 30 årsfest fanns det massa tid att göra annat. Jag och Jocke tog bilen till Kungholmen, våra gamla kvarter. Strosade runt, shoppade lite, åt lunch och träffade vänner. Vi avslutade trippen med en fika vid Kristinebergsstrand med Tobbe och Bea. Riktigt mysigt. Vi längtar tillbaka till vårt gamla hem och dess område när vi är där. Den här tiden är ju den bästa! Innan vi åkte hem gled vi upp till Lina och Mattias och jag fick en stor kasse mammakläder med mig hem som jag får låna :) Tack tack.

Middagen avnjöts på uteservering i Tullinge med utsikt över lummiga trädgårdar och Tullingesjön. Vi tog bilen längst Tullingstrand och konstaterade att vi har det ganska bra här hemma ändå. Det bästa är att komma hem och sätta sig på altanen, lyssna på grannar och barn runtikring och fåglar som kvittrar. Och att ha grymt trevliga grannar att prata med. Nu längtar jag inte till Kristineberg längre :)

5 kommentarer:

Lisa A sa...

Grattis!! Har också undrat lite om det inte är tillökning på g. Så kul för er.
Ibland behöver man en liten time-out-från allt vad vardagsrutiner heter. Det ger så mycket energi!

Hoppas ni mår bra alla fyra och får en härlig sommar i Tullinge!

Kramar från Lisa o Henke

Mam sa...

Jag ler - känner era känslor o förstår vad ni känner, men när jag läser sista raden - ryser jag - HÄR är ert hem er miljö som ÄR mysig o hemma! Krilla var bra, men litet, läget kanon, ja, men det ni har idag är 100% bättre!! Er älsklingtös hade svårt att somna, for omkrng som en galning, o efter mycket om o men somnade hon med sina ryckningar, snosandes o lugnt o fint hittade natten.... Ses i morrn! Kram Mam

Svärmor sa...

hej Linn.

Underbart att allt är bra med dig igen.

Stor kram Svärmor

Elin F sa...

Stort grattis till er!!! Roligt att Isabel ska bli storasyster. Vi njuter av att vara fyra i familjen nu. Jag blir lika glad varje dag när jag ser hur fin Alma är med sin syster och hur kul Signe tycker att det är med storasyster. Det är värt alla "plågor" man trots allt får stå ut med under en graviditet... Hoppas att du kryar på dig och får må bättre.

Stor kram Elin

Lite smått å gott sa...

Lisa: hej och tack! Ja många har undrat om det var en till på g :) Vi är jätteglada att jag nu har en liten bebis i magen. Och hoppas jag får så bra jag kan tills den ploppar ut.. Hoppas ni får en härlig sommar ni oxå! kram

Mam: Ja vi trivs här i Tullinge :)

Svärmor: Ja nu ska jag försöka hålla mig frisk och kry! Inga mer skrämmselsaker här, hoppas jag! kram

Elin: Tack!! Ja det ska bli så kul att få får ett syskon. Det behövs :) Kul att höra att Alma glädjer sig åt sin syster. Och jag hoppas att krämporna blir få :) kram!