fredag 5 december 2008

Avdomnad

Sitter och läser lite bloggar, som jag inte hunnit uppdatera mig på en vecka. Jobbet och familjen prioriteras och sedan tar orken slut. Sedan några dagar tillbaka sover inte den här familjen. Isabel har kommit in i någon dålig period med mycket vakentid på natten. Började för ett par veckor sedan och det har nu eskelerat. Sista 2 nätterna har inneburit upp och ner i säng hela natten för sedan gå upp i ottan då Isabels morgon börjat :(.

Vi sitter här, avdomnade. Ska ta och krypa i säng, passa på och vila upp mig då pluttan fått följa med mormor hem på tåget idag för att tillbriga helgen i tuna. Saknar henne redan, men det känns ändå skönt! Vi ska passa på att köpa julgran i helgen, skruva ihop en hylla, köpa julklappar och gå på Bond! Lyxigt att gå på bio :)

När jag kom hem från jobbet, stängde Jocke av TV'n och vi bara njöt av tystnaden. Då slår det en att det är aldrig tyst hemma längre. Det var så skönt atta bara njuta av lugnet. Var det så här det var innan vi fick barn? :) Man minns inte. Ändå så längtar jag tills måndag då vår trollunge är tillbaka hos oss!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tågresan gick bra. Hon snusar i sängen sen 19.30 men dock lite oroligt.. skruvar på sig. Men att se henne traska omkring fr det vi kom tills "sängdags" är helt otroligt:) Hon spinner runt som en galning,upp o ner o dansar när hon trycker på ngn maskin som låter, verkligen diggar... skakar på huvudet o vet när det är NEJ,.. den lilla luringen:)Men fortsätter ändå... VEM brås hon på:/

Vi är ändå mäkta stolta över att få ha vår lilla älsklingtjej här hos oss en helg: Tack!
Vi hörs o ses! Å ta hand om varandra nu o njuuut av "tystnaden"... ett tag, men man saknar ...
Sov gott!

Kram mam