onsdag 10 september 2008

Då var det klart!

Vi var på banken igår, det är grönt. Nu ska vi se till att sälja den här lgh. Vi valde även mäklare igår, det blir Notar. Som vi gillar och som har mycket erfaranhet i vårt område och även i vårt hus. De har gjort riktigt bra försäljningar på lgh i huset, så vi hoppas de har sådan tur med oss oxå!

Så är det till att leta nytt boende oxå. Har ju varit runt lite.. försöker utvidga tankarna. Vart kan vi bo? Har även fått tips om att flytta till nyproduktion.. men som sagt vi vill ju hitta en så fort vår är såld. Tips på bra ställen att bo på runt om i Stockholm?! Vi ska ha en 3a på ca 70 kvm. Har tittat på sumpan, enskede.. Gillar ju bromma, men är lite dålig på ställen efter typ riksby, abrahamsberg..

Nu blir det till att jobba här hemma, fixa allt som ska fixas inför visning!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt. Hmm, ja... jag tycker norr om stan ;-)

Frösunda (Solna) har ett par kompisr köpt nyligen, bra pris och bra läge. Hur långt från stan kan ni tänka er?

kram,
Sara

Anonym sa...

Enskede är fint, Aspudden likaså. Bromma är bra och barnvänligt men lite dåliga kommunikationer kan jag tycka. Solna då?? kan ni inte tänka er det?

Jaja, blir nog bra när ni hittar nåt som är ert så känns det i magen ;O)
Kram Josse

Lite smått å gott sa...

Sara: ja vi har tittat på frösunda faktiskt.. det enda dåliga där är väl kommunikationen.. ska kanske gå på en visning där i helgen. kram

Josse: Tack för tips. Aspudden är nog tyvärr lite för dyrt numer.. Solna har vi tittat lite på oxå. Och bromma gillar vi skarpt! Men man får flytta utåt lite för att komma ner i bra priser.. Tips på ställen runt bromma? kram

Camilla sa...

Vi ska flytta till Solna typ mellan Västra skogen och Huvudsta. Nära stan, nära fridhemsplan, natur,hagaparken pampas marina, bra kommunikationer. Självklart också mycket bättre priser vi har köpt en 3a på 73 kvm. Annars gillar jag hammarbyhöjden, bergshamra- jättejättefint, årsta, gröndal... Lycka till!

Anonym sa...

ja, bergshamra är jättefint, vet inte hur priser är där dock.

kram sara

Lite smått å gott sa...

tack tack för tipsen!
Camilla: vi har faktiskt tittat lite runt där.. som sagt, bättre priser än centrala solna!

Sara: Japp, gillar bergshamra.. men blir nog lite för dyrt :(