måndag 10 september 2007

Effektiv men skön helg

Helgen som varit gick i ett! Vi fick massor gjort, men har ändå hunnit med att njuta och andas. Är riktigt nöjd, så här borde alla helger kännas. Blev super nöjd med vårt "nya kök" efter att ha bytt ut bänkskivor och satt upp en ny hylla.


Mor och far kom och hälsade på, det blev en mysig fredagskväll (var dock väldigt trött!) med god mat och mycket prat. På lördagen var det upp börja jobba. Men och jag och mamma lämnade karlarna för en stund och begav oss ut i regnet. Shoppade lite på Coop bygg och visade mamma vår beställda barnvagn på Babyland.

Vi fick våra första bebiskläder! 4 st bodysar med lång ärm, i fina nyanser och mönster. Stl 50 och 56. Bra att ha lite sånt när bebben kommer. Det är så mysigt att plocka fram dem och titta på dem, får mig att längta tills dagen då bebben kommer!


Igår blev det shopping i Kista Galleria med Lisa. Mysigt, shoppade lite smycken på Wedins, fåglar till både öron och hals :) Se
n blev det hem och dö i soffan tillsammans med Jocke!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Återigen TACK!
Ja, visst blev det fint=Nytt kök och Jocke som slet som rörmokare så svetten lackade!
Var uppe på vinden igår o kollade in "gamla" babykläder enligt frökens önskemål - Finns nu en kartong m 0-1 år att beskåda när ni kommer till E:a i helgen(vi är dock inte hemmea, utan åter bär det av till Kroken!
Förresten - det var en test idag i Kuriren ang resesängar, apropå vårt besök på Babyland i lördags.
Sköt om er!
Kram Mor

Anonym sa...

Fina smycken förresten:))
Kram

Lite smått å gott sa...

Spara det testet är du snäll!
kram

Anonym sa...

Hallo där det ser ut som ett helt nytt kök jättefint ska bli kul att få se det i verkligheten på lördag.

Vi ser fram emot att träffa er o prata lite med Plupp.

Kram farmor o farfar.