tisdag 17 april 2012

Att få tiden att räcka till...

Kl är 21 å jag förbereder inför morgondagen. Har börjat packa övernattningsväska, färgat ögonbryn etc ;). Hildas läggning tog extremt lång tid idag. Hon var så uppe varv.. Jag bestämde mig för att hoppa promenaden idag. Lite ledsen för det, men försöker se detta som långsiktigt. Vill inte köra slut på mig fullständigt nu i början. Känner att det kommer ta tid att koamma in i nya rutiner med jobb, barn, träning å allt. Den här veckan är ju speciell då hela dagarna är korv stoppning på jobbet med både nya personer och saker att lära. Mötena avlöser varann. Å så dessa dagar i Nacka med övernattning imorgon. Fredag är det även tjej kväll hemma hos Sofia så det är lite intensivt nu..

 Jag har iaf hållit bra kost dessa 2 dagar å de är ju oxå nåt nytt som jag ska komma in i, lära mig hur, vad å när. Men det känns bra. Idag blev det:
- gröt med äpple å kanel plus kokt ägg till frukost.
- Ett äpple på fm (var bra frestad av konorna som ställdes framför mig, men tog ibgen. Stolt!)
- sallad med mycket babyspenat å avokado i med grillat kött å balsamico crème. (crème bianco som jag kallar den;) Älskar!!!
- 1ägg å upptinade hallon med keso till mellis - banan innan hemgång - kronärtskockshjärtssopp med räkor i tillsammans med en halva rågkuse med mycket skinka på till middag

 Ev behöver jag även nåt litet mer innan sänggående
 Är detta mycket? Jag känner ändå hunger 2-3 Tim efter varje måltid. Men man ska ju äta regelbundet men bra säger dem.

Ska läsa lite mer om kost å motion i helgen, nu har jag inte hunnit med sånt dessa dagar.. Men de bloggar jag tycker är bra är;

http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/
http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan
http://blogg.aftonbladet.se/trendotraning
http://friskusen.blogg.se/

Har du några bra sidor/bloggar att tipsa mig om?

Inga kommentarer: