måndag 16 mars 2009

Dumma dagis

Sitter på jobbet och snörvlar, hostar och har mig. Helt sänkt. Dagis baciller. Så ska det väl vara nu. Vara frisk 2 veckor, sjuk igen. Suck.

Finns inte en chans att stanna hemma från jobbet, så jag försöker att inte smitta andra och bita ihop.

Isbel är oxå snuvig och hostar lite, men verkar må ok. Så vi kör dagis idag. Från och med den här veckan kör vi på som det ska. Inskolning gick ju så bra så nu hoppas vi att det fortsätter så!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej lilla familjen! Hoppas att ni snart är friska och krya. De där dagisbasseluskerna verkar vara giftiga. Tänk vad stor Isabell har blivit! När vårsolen kommer och alla är på benen tar vi en promenad här vid Edsviken!
Kramar från Ingvor

Lite smått å gott sa...

hej! Det var längesedan. Ja vi tar gärna en prommenad med er i edsviken! Isabel kan springa lite i parken :) Hoppas ni alla mår bra! kramar!

Anonym sa...

Ja dagisbasillerna är inte att leka med,,, Linnea va nog sjuk dom 2 första månaderna till & från,,,,, men det går över,,, man bli liksom lite imun tillslut,,, Ha det gött Kram

Anonym sa...

Vi får hoppas att lillskruttan klarar sig ett tag till från bacillerna.. jag tycker ni haft tillräckligt med sjukdomar nu kan ni få ha det lite lugnt.
Hoppas att du blir av med ditt snart Linn.
Kram Farmor/Svärmor

Anonym sa...

Godnatt lilla familjen, sov så gott.
Hoppas ni mår bättre, i morrn, iaf du Linn o att Isa inte blir sämre. Ser fram emot en heldag på lördag med er:)
P&K fr en mycket trött Mam/mormor

elin sa...

När Birk började dagis var han hemma minst varannan vecka första året! "Det blir bättre nästa år" sa de. Andra året sa de att "vid tre års åldern blir han friskare" osv. Nu går han i förskoleklass och man kan knappt nämna att han ska dit innan han blir snorig! Visst, han har varit ett extremfall och jag hoppas att ni har större lycka än oss, men barnbaciller ÄR giftiga!

Krya på er!

Lite smått å gott sa...

Tack alla. Jag hoppas verkligen att detta försvinner snart! Nu orkar vi inte med mer sjukdommar! :) kram!