söndag 8 mars 2009

Dagistjejen

Jag och Isabel blev friska tillslut och hon kunde börja dagis. Det har gått väldigt bra. Hon tycker, precis som vi trodde, att dagis är skit kul! Hon har redan hittat en favvo fröken och killar som hon prioriterar :) Jocke har varit med henne några dagar och sedan fick hon vara själv tors-fre från 9-12. Funka kanon! Hon vill inte ens gå hem :) Den här veckan som kommer får hon börja gå lite längre dagar. Sedan fortsätter vi veckan efter med hennes ordinarie tider.

Vi åkte till Oxelösund i helgen för att umgås med farmor och farfar. De tyckte såklart att hon blivit så STOR, var 5 veckor sedan sist. Jag förstår dem verkligen, då jag själv knappt fattar hennes utveckling just nu. Lär sig nya ord från en dag till en annan och beter sig numer som en stor tjej. Vår bebis är ett minne blått :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

men åå va skönt att det funkar bra med dagis,,,, det är alltid en liten oro man har som mamma/pappa hur går det,är hon lessen,längtar hon,har hon nån att leka med.. ect,,,
Men HALLÅÅÅ en helg i oxd och INTE en timma fika hos oss,,, GRRRR Ändring på det va!!!!
KRAM PÅ ER

Anonym sa...

Så härligt o underbart att det gått så bra. Inte förvånad egentligen - den lilla damen gillar "umgänge" o att det ska hända något;)o vara medelplunkten. Kan inte bli bättre.
Hoppas det fortsätter så nu resten av tiden. Isa är en underbart fin tjej som gillar "utmaningar" =dagis! Charmar alla oxå...

Kram på er och hoppas ni får en bra vecka!

pussa lite extra på Isa fr Mormor som längtar såååååååååååååå:)

Anonym sa...

Tack för en jättehärlig helg tillsammans med er.
Vi njuter för fullt när vi dessutom får rå om Isabel lite extra. Hon är Livets efterrätt.

Stor kram på er alla tre.