fredag 16 maj 2008

Stackars Isabel..

Fick just ett samtal från Isabels husläkare. Han hade fått papper från Mälarsjukhuset om Isa´s urinvägsinfektion.. Vi ska dit på torsdag den 22a och göra ultrajud etc. Sedan finns det ett vårdprogram som man ska göra, för att kolla njurara och allt. Usch! Jag är lite rädd för det ska vara läskigt och smärtsamt för Isabel. Spruta in kontrastvätska och sånt.. Jag vet andra som varit med om olika undersökningar för att kolla urinvägarna. Det låter inte kul!

Stackars min plutt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag förstår att du kan känna oro inför kontrastundersökningen men det är ju jättebra att de följer upp det dom påbörjat. Då får vi ju veta om Isabel är helt fri från sina besvär.

Stor kram

Anonym sa...

Ja visst blir man orolig och rädd när man sitter brevid o förstår "att" det kan kännas... Men det är som sagt jättebra att de kollar upp detta ordentligt! Tänker på er!!!
Puss mam

hanna sa...

Inget kul, men bra att dom kollar så att ni vet om allt är färdigväxt och klart. Vi har ju gjort det redan och första röntgen med kontrastvätskan var inte så kul, men gick ändå hyfsat bra ändå. Den andra var enklare, då fick han vätskan i en spruta, de behövde inte spruta upp den genom snorren. Thank god.