onsdag 28 maj 2008

6 månader!

Helt plötsligt är vår lilla tjej redan ett halvår. Hur hände det? Vart tog lilla spädisen vägen som låg och röde sig i slowmotion.. vår lilla sengångare :) Folk säger att det går fort, sug i dig, och det har jag gjort, iaf försökt! Men man förstår ändå inte.

På det här halvåret har det hänt massor! Hon har blivit en liten person, en bestämd dam med mycket humör. (man kan undra hur det blir sedan..hmm) En glad tjej oftast (tills för 1 vecka sedan..ny fas!) Älskar att busa och bli kittlad. Sitter helt själv nu och är super duktig på att hålla balansen. Går upp i krypställning när hon ska nå leksaker..står och gungar, sedan platt ner på magen.. Mycket frustration.


Igår var vi på 6 månaders kontroll, allt ok! 7060 g väger hon nu och är 64 cm lång, vår stora tjej.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Världens sötate halvårs tjej!
Hon har en liten present som väntar hos Farmor o farfar ute på Jogersö. Tror att den kommer att passa bra i höst! Hoppas vi hinner få se henne första gången "live", innan vi ger oss iväg!
Ha det bra!
Elin Rydstrand

Sara sa...

Grattis till 6-månaderstjejen!

Kram Sara

Sara sa...

Grattis till 6-månaderstjejen!

Kram Sara

Lite smått å gott sa...

tack tack!

Elin: vore kul att träffas, ni har ju bara sett snuttan på kort :) Är ni på Jogersö nästa helg. Då kommer vi och hälsar på. Grattis förresten till bebben i magen :) jätte kul! Beräknad?

kram

Anonym sa...

Grattis än en gång vårt lilla gryn:)) 6 mån!
Världens gosigaste, sötaste o myyysigast tjej, vårt barnbarn!
Så liten, men blivit så stor o sitter själv:)
Ja tiden går jättefort, så ta vara på varje minut den tid du är hemma med henne o myyyys.
Basmekramisar från mormor

Anonym sa...

Grattis på 6månadersdagen till världens goste lillstumpa. Tänk att det var så här underbart att bli farmor och farfar till denna lilla prinsessa.

Stor kram farmor och farfar