söndag 20 april 2008

Pånyttfödd

Vilken underbar dag! Efter att ha legat hemma sedan i onsdags, var det grymt att komma ut och njuta av vårvädret idag! Fortfarande rejält krasslig och Isa är snuvaig som tusan, men så härligt vi haft det!

Jag är glad att vi tog beslutet att få lite "familjetid" idag. Vi tog oss ut på fm och gick genom Fredhälssparken.. genom grönskan. När slog allt ut? En citronfjärli fladdarde förbi och det luktade gräs. Kan det blir mer vår än så? Underbart!

Lunchade på Muffin Bakery i solen och mötte upp Jessica för en kaffe i Rålis. Hann t o m in på H&M för en snabbshopping av leggeings och ett par t-shirts. Nice! Satt sedan ett par timmar och myste i solen i parken. Isabel var myste med Jesica och trivdes ganska bra i solen hon med.

Ikväll blir det till att räkna fräknarna jag samlat på mig under dan´ :) Det här var en dag som vi alla behövde!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara bilder!! Visst är det härligt att våren är på väg o alla fina blommor som sprider sig över alla gräsmattor...:)) Å alla fåglar som sjunger fr typ 4 på morgonen...(!)
Man ser att även Isa uppskattar det.

Puss o Kram mor

Anonym sa...

Vilka vårbilder! Isas mössa är typ urläcker.
Våren hum, vill ni ärva en koltrast som vi matat hela vintern?
Den lilla "göken" har en fabless för att vissla ur sig sina vårkänslor kl 04,00,gärna 4 m från vårt sovrumsfönster. Han är gratis!
Fortsatt vårväder, hoppas ni kan gå ut i solen även idag. Nu mot V-ås.HÄLS. Farn/morfarn