lördag 19 april 2008

Kvällen efter

Sitter nu i soffan, helt slut efter en superdag firad med familj och vänner. Tack alla för ni kom och allt fint som Isabel fick!

Så nu är hon döpt, vår dotter. Karin Lovisa Isabel. En kul och personlig präst, Anders Novak, i det söta lilla kapellet. Helt perfekt! Allt gick bra. Lite nervösa var vi och benen kändes lite skakiga när vi åkte in. Isabel var en praktbebis och var glad och social under hela dopcermonin. När vattnet hälldes upp och prästen skulle ta vatten på huvudet, sträckte hon ner händerna och började plaska :) ha ha, vår gullunge.

Efteråt blev det fika i vår föreningslokal här i Krillan och öppning av presenter. Supertrevligt. Vi öppnade paket i oändlighet kändes det som. Isabel fick massor fina och bra saker. Tack!!

Tiden gick fort, kvart över sex blev det till att gå upp hit och ge fröken gröt. När jag kom ner igen var allt diskat, undanplockan och golven torkade! Sånt är uppskattat! Jag tänkte tanken, "hur ska jag orka..." innan jag gick upp. Men tack vare våra goa familjer så fixades allt supersnabbt!

Summan av kardemumman, en riktigt bra dag, som vi bär med oss i minnet!

Update: sitter här med en trött, ledsen och förkyld Isabel. Hon kan inte sova. Snuvig. Stackare, blivit smittad av mamma.. Får se om vi får sova nåt i natt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själva! Ni är underbara och vi tycker såååå mycket om er:)
Utan er - ingen Isabel, inget dop, ingen glädje -
TACK för att ni finns!
BamseKramar
"mormis o morfars..." :))

Anonym sa...

Hej

Tack för en trevlig eftermiddag och ett jättefint dop. Isabel var så söt i den fina klänigen och vad duktig hon var inne i kapellet. En riktig charmör =)

Tack igen och många kramar från Sara och Anders

Anonym sa...

Tack för en jätte trevlig dag ni hade ordnat allt jättetrevligt.
Kram på er alla tre.

Svärmor

Anonym sa...

Hej och tack för en väldigt trevlig dag. Kapellet var väldigt fint och dopcermonin så klart. Du var en hejare på att baka också, tack. Hoppas vi ses snart igen kram Maria