söndag 22 augusti 2010

30 år igen!

Förkylningen är betydligt bättre och krämporna sitter i. Det blev iaf en väldigt trevligt 30-års firande igår med lite vänner och mat. Jag är glad att jag piggnade till och orkade ha min planerade fest, dock värkte rygg och höft så jag knappt kunde stå upp i slutet av kvällen. Magen var stenhård och stod rätt ut, kändes som jag hade konstant sammandragningar.. Det blev lite mycket för kroppen med allt städ, fix och don inför kvällen och sedan fest på det :) Men kul var det och idag är jag bra trött.

Imorn väntar jobbet och det är snart dags för sängen. Sov gott.

3 kommentarer:

mam sa...

Kul att allt gick bra o att du fick fira din 30-årsdag!
Sov gott!
Puss & Kram mamma

Anonym sa...

Hej!

Jag heter Annelie och googlade på nätet om mammagrupp i Kristineberg och fick upp din blogg där jag läste ett gammalt inlägg från 2008 på din blogg om att du skulle träffa din mammagrupp för 1.a gången.
Jag bor i Fredhäll och har tänkt föda vårt första barn på BB Stockholm i mitten av okt och undrar nu vilken BVC du gick till som du kan rekommendera?

MVH
Annelie

Lite smått å gott sa...

hej Annelie!
Kul att du hittade in här :) Jag bodde i Kristineberg och födde oxå på BB sthlm. Var väldigt nöjd där! Sedan började jag på BVC på serafen som vi tillhörde, där jag fick min mammagrupp. En toppengrupp med massa trevliga tjejer som jag umgicks mycket med. Men när Isabel var 1 år gammal öppnade nya BVC kungsholmen i Krillan och då bytte vi till dem. Nära och bra :) Jag var aldrig där men min man var nöjd de gånger de var där. Man kunde även ringa och prata in där om man hade någon fråga så ringde de upp. Det var kanon! De har säkert oxå mammagrupper. Kolla lite och se. Lycka till med allt!
Mvh Linn