måndag 31 januari 2011

En vecka senare

En vecka har gått och nu är vi inne på nästa sjukdom :) Vattkoppor slog till här i torsdags! Som tur är en ganska lindrig sådan. Hon har en hel del vattkoppor, men det går bra med Tavegyl och zinkpudervätska som vi duttar på dem som kliar. Men det blir ju inget dagis tills de har torkat. Idag var hon iaf så pigg att vi gick till lekparken, jättehärligt väder och hon klättrade och hade jätteroligt. Så köpte vi fika och myste med när vi kom hem.

Jag åkte själv dit på förkylning i fredags, så jag mår lite tjyvens, men hoppas det är på väg bort nu. Hilda är fortfarande snuvig och slemmig, speciellt nattetid. Stackare, kan nästan inte andas på morgonen, då är det skölja näsa och suga ut som gäller.

Vi får se om det blir nå dagis den här veckan. Men vi ska nog träffa Annelie, Saga och Elvira en dag iaf. De är inte rädda för vattkoppor :) Isabel var på Vattkoppekalas i söndags hos Saga. Även Vera har blivit smittad vet jag. Snacka om Epedemi :)

1 kommentar:

Mormor sa...

Låter som en bra dag! Skönt att det inte är värre m Isa o att ni kan träffa "vattkopps-kompisar" ;) Jättefin "glad" bild på våran tjej! Jag själv tog en prommis på lunchen - underbart!! Solen sken så den värmde o fågelsången hördes..
Kanske vi ses en stund på torsdag, om ni orkar o vill.
man längtar hela tiden efter att få krama o mysa med sina små tjejer...
Puss o sköt om er!
Mormor