söndag 3 april 2011

Nästa steg

Vi har tillbringat en härlig helg med familj och vänner. Igår hade Noel namngivningskalas med bubbel och tårta. Mycket trevligt! Sedan kom mor och far på besök. Vi åt god middag, pratade och myste hela dagen idag oxå. Isabel var superglad att ha mormor och morfar här, och Hilda verkade uppskatta deras umgänge oxå :).

Hilda har börjat strula på nätterna som tusan sen 1,5 vecka tillbaka. Så jag är rätt död kan jag säga. Vaknar och vill amma hela tiden. Puh! Så nu har vi börjat vår "mätta-Hildas-mage-kur" med gröt på kvällen och mjölkersättning blandat med ammning. Det verkar inte som om hon blir mätt på min mjölk.. Hon är jätteduktig på gröten. Nu på 3e dagen så öppnar hon munnen, nästa hugger efter skeden och sedan sväljer hon duktigt :) Efter det här så blir det dags att börja smaka på matpuréerna.

Idag satte vi även upp spjälsängen. Hon har sovit i sin babykorg fram tills nu, men nu var det alldeles för liten. Vi hoppas hon sover bättre i sängen. Blir inte nätterna bättre, får vi kanske ta några skriknätter å få bort nattammningen.

Otroligt hur fort det går. Man märker verkligen hur hon växer när man plötsligt börjar ge mat, sitta i barnstol och byta till stor säng!



1 kommentar:

mormor sa...

Tack för underbara dagar o kväll med er. Härligt att få rå om er o mysa med våra små älsklingar. Hilda är underbar med sitt leende sneda ögon som försvinner o ett "kiknade" skratt när man busar!! Underbart! Isable är vår älskling kommer alltid att vara (liksom Hilda förstås) men Isa tar o ger mycket just nu o man känner sig stolt o lycklig över när hon kryper ner i sänger(här madrass) tätt intill 6.30 på morgonen, klappar på kinden o säger - "jag älskar dig mormor" - Då blir man lycklig! Tack familjen än en gång och LYCKA till med spjälsängen o hoppas hon sover gott lilla Hildis i den!
Kramar i massor till er! Mormor