onsdag 20 april 2011

Vårigt i Tullinge

Vi hade svärföräldrarna på besök i helgen. Det blev mycket trädgårdsfix och det känns som en rejäl uppfräschning där ute. Svärmor och jag gick bort till plantshopen här och köpte jord, lavendel och gullvivor. Sedan satte hon igång och plantera, klippa ner klematis, flytta plantor mm. Suveränt att ha en svärmor som är grym på trädgårdsskötsel. En dag kanske jag är det oxå :)

Å så fick Isabel äntligen sin efterlängtade cykel! Grannen skulle sälja hans dotters cykel som hon vuxit ur. En rosa/grå/silver precis som hon ville ha :) Snacka om lycklig tjej!

Som vi har längtat efter den här perioden. Öppna balkongdörrar, grilla, äta ute, leka och ha baksidan som vårt förlängda hem. Isabel är ute och leker med alla grannbarnen och vill aldrig komma in!

Hilda har börjat med palsternackapuré nu och det går bra. Imorn är det dags för lite potatis tror jag :) Annars så käkar hon gröt varje kväll med lite banan eller päron, oh nu har vi även tillsatt katrinplommonpuré då magen är väldigt trög... Hon får en hel del ersättning till amningen oxå. Hon växer så det knakar vår tjej! Vi försöker mätta magen dagtid så hon ev ska börja sova bättre.. :)

Inga kommentarer: