onsdag 13 januari 2010

Jag är inte så bra..

...på det här längre :) Tiden äts upp av annat. Har funderat på om jag skulle avsluta den här bloggen, då jag aldrig uppdaterar den längre.. Men det känns ju som att avsluta ett kaptiel med Isabel, är nog inte redo för det ännu. Bloggen startades ju när hon låg som en liten liten bebis i magen. Sedan vet jag ju att det finns en och en annan där ute som träffar oss väldigt sällan som gärna läser lite om Isabel och ser lite bilder då och då :)

Isabel har ju hunnit fylla 2 år nu och är en riktigt liten pratkvarn, som sin mor :). Hon pratar
mycket och gärna. Hon sätter ihop nutid och dåtid och berättar historier om vad som händer runt omkring henne. Hon älskar fortfarande att dansa och sjunga. Kan hur många sånger som helst. Sjunger gärna med hög röst! Kan räkna till 12 på svenska och till 6 på engelska. Älskar film! Just nu är Mamma Mu en favorit, även Pettsson och Findus och nyss var det bara Pippi som gällde.

Den här vintern har hon fått uppleva ordentligt med snö! Det gillar hon verkligen. Åka pulka, bob och även provat spark. Julen var oxå en höjdpunkt. Gå och köpa gran, klä den och inte minst alla paketet under granen. Den här tjejen kan inte få nog av paket! :) Men att träffa tomten var mindre kul, "läskigt" som hon säger. Tomten ska inte ha skägg enligt henne :) Vi får se hur hon upplever tomten nästa år.

Just nu är vi hemma med lite feber efter svinsprutan. Vi skulle skola in henne på nya dagiset i Tullinge den här veckan, men får hoppas vi kommer iväg på fredag åtminstone. Hon har inte gått på dagis på 1,5 månad nu, pga mycket sjukdom och julledigt. Så hon längtar nog efter att få leka med kamrater igen!

Lite bilder från senaste tiden:

2 kommentarer:

Mamma sa...

Välkommen tillbaka gumman och Lycka till med inskolning som börjar i morrn.. lite sent, men bättre sent än aldrig!
Underbara bilder o tanken o händelsen bakom dessa bilder får mig att le...:)

P&K mam

Anonym sa...

Fina bilder på den lilla spjuvern det är till att vara linslus.

Kram Farmor